تغذیه

 دیشب  در یک کارگاه آموزشی کوچک در مورد تغذیه کودکان از یک تا 12 سال در مهد کودکی که تارا بعد از مدرسه میره شرکت کردم.  در مهد تارا بر خلاف بقیه مهدهای هلندی ظهرها به جای ساندویج سرد ( اغلب نان و پنیر) غذای گرم سرو میشه و این خیلی بنظرم عالیه. چون بچه ها تو مهد به هوای همدیگه بهتر غذا میخورن و همچنین متنوع و سالم غذا میخورن.

خانمی که در جلسه دیشب صحبت میکرد متخصص تغذیه بود و در طول جلسه به نکات جالبی اشاره کرد که ما میتونیم در مورد تارا بکار ببریم. چیزی که برای من جالب بود این بود که بیشتر پدر و مادرهایی که در جلسه شرکت کرده بودند اطلاعات کمی در مورد تغذیه داشتن و بنظر میرسید که خیلی تنوع در غذاشون وجود نداره و برای خیلی از مادرها و پدرها تصورش خیلی مشکل بود که بچه هاشون دو بار در روز ( هم نهار و هم شام) غذای گرم بخورن و نگران بودن که اگر بچه شون نون و پنیر ( یا ساندویجش) رو نخوره طوریش میشه. متخصص تغذیه هم سعی میکرد بهشون توضیح بده که نان هم مثل پاستا و سیب زمینی و برنج جزو کربوهیدراتهاست و لزومی نداره که بچه حتما نون بخوره و میتونه بجاش پاستا یا برنج بخوره و صبحها نان بخوره.

شاید اقتضای شغلم باشه که خیلی در زمینه غذا و تغذیه در اینترنت مطلب میخونم ولی اصلا انتظار نداشتم که پدر و مادرهایی که دیشب در جلسه بودن این همه اطلاعاتشون محدود باشه و مثلا فرق روغن اشباع و غیر اشباع رو ندونن. در حالی که اگر اتیکت روی هر محصول غذایی که از سوپر مارکت میخرن رو بخونن حتما به این دو تا واژه برمیخورن.

 

 

 

 

/ 0 نظر / 27 بازدید